Hétfő - Péntek

06:00 - 22:00

Szombat

07:00 - 20:00

Vasárnap

07:00 - 20:00

Címünk: 6723 Szeged, József Attila sgt. 115

GFlex

GFlex

GFlex

A Gflex egy hordozható gravitációs eszköz, mely a világon a legsokoldalúbb, legkényelmesebb és leghatékonyabb módja annak, hogy testedet gyorsan a maximális kondícióba hozd! Több, mint 300 izomépítő, alakformáló és zsírégető, saját testsúllyal végzett gyakorlat.

A GFlex, a TRX továbbfejlesztett változata. Ez is a hagyományos felfüggesztéses edzésrendszerek és eszközök egy továbbfejlesztett változata, mely a funkcionális, saját testsúllyal végzett edzésmódszerre épül. Különlegessége az a csigás áttétel, mely lehetővé teszi, hogy a tér bármely irányába szabad mozgást lehessen végezni. Változatos, izgalmas, koordinációt fejleszthető gyakorlatok minden izomcsoportra. Érdekes élményt nyújt a TRX után, hiszen kibillen a testünk a stabilitásból, ezzel megdolgoztatva minden izomrostot.

Az ízületeket kímélve, mégis hatékonyan minden izomcsoportot megdolgoztat, erőt és állóképességet javít. Egészséges és sportos életforma és mozgás mindenkinek! Próbáld ki, és rájössz, hogy új dimenziók nyílnak meg a testedzés világában!

Krisztin Anita

  • Szerda: 18:30-19:30