Hétfő - Péntek

06:00 - 22:00

Szombat

07:00 - 22:00

Vasárnap

07:00 - 22:00

Címünk: 6723 Szeged, József Attila sgt. 115

KILOFALÓ PALI

Hegyközi Pali vagyok,
Sportedző-személyi edző (testépítés és fitnesz), labdarugó edző

 

Óvodás koromban kezdtem focizni, de már kamasz koromban elszakadtak a keresztszalagjaim, amely miatt a versenyszerű sportot hamar abbahagytam. A játék szeretete miatt a „másik” oldalon folytattam, edző lettem. Először csak a legkisebbeket tanítottam focizni, később egyre idősebb korosztályokkal dolgoztam.

A kevesebb mozgás meghozta az eredményét, rövid idő alatt közel 20 kilót sikerült magamra szednem. Nagyon sokféle diétát próbáltam ki eredménytelenül, mire eljutottam egy konditerembe, ahol az új mozgásforma, és az ajánlott étkezési változtatások eredményre vezettek, sikerült lefogynom. Hogy az edzésformákról, és az egészséges táplálkozásról többet tudjak, ezért elvégeztem a MIOK SZFKI sportedző (testépítés és fitnesz szakág) iskoláját. Hobbi szinten természetgyógyászattal foglalkozom, amely egy 3 éves főiskolai képzés eredménye. Jelenleg is masszírozok, a fül-akupunktúra, és a reflexológia bizonyos részeit használom, valamint Angyal- és Reiki tanfolyamokat tartok.

Az elmúlt időszakban (főleg a saját tapasztalatok miatt) olyan személyeknek tartottam edzéseket, akik fogyni akartak, és hajlandóak voltak változtatni az étkezési, mozgási szokásaikon. Komplexen kezeltük a feladatot, így a fizikai (étkezés, mozgás-edzés) mellett a szellemi, lelki tényezőket is figyelembe vettük, így sikerült hatékonyabban és könnyebben elérni a célunkat.

Fordulj hozzám, ha pár kilótól szeretnél megszabadulni, vagy ha nagyon sokat szeretnél leadni, esetleg az állóképességeden szeretnél javítani. Akkor is keress, ha szálkás, izmos testet szeretnél. Hívj engem, ha szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben, és fitt-ebben, egészségesebben szeretnél élni, vagy csak egyszerűen karban akarod tartani a tested. Fordulj hozzám bátran, ha úgy érzed, most jött el az ideje annak, hogy változtass az életeden, hogy Te magad megváltozz.

„…A testem a váram, itt lakom benne, Mi lenne, ha egyszer tönkremenne…”

/Kovács Ákos/

Elérhetőségem:

Hegyközi Pál 06302002555

phegykozi@gmail.com