Hétfő - Péntek

06:00 - 22:00

Szombat

07:00 - 22:00

Vasárnap

07:00 - 22:00

Címünk: 6723 Szeged, József Attila sgt. 115

SMR

„Sziasztok! Morvai Anna vagyok, a Szegi Fitnesz edzője. 12 évig versenyszerűen röplabdáztam, játszottam első, illettve másodosztályban is igazolt játékosként.Gyerekkorom óta a sport határozta meg az életemet, ez töltötte ki a mindennapjaimat, hamar tudtam, hogy mivel is szeretnék foglalkozni a későbbiekben.

Főiskolai diplomámat a Juhász Gyula Pedagógusképző Karán, Rekreációszervező és egészségfejlesztőként szereztem meg. Eközben elvégeztem a Testépítő és Fitneszedzői képzést, szinten a Juhász Gyula Pedagógusképző Karán. A diplomám megszerzését követően Budapesten végeztem el a személyi edző képzést az IWI (International Wellnes Institude) Fitnesziskolában.

Időközben súlyos sport balesetet szenvedtem, így el kellett, hogy  köszönjek a röplabdától. A rehabilitációt és a gyógytornámat olyan átérzéssel, és figyelemmel követtem végig, hogy motivált lettem ismét arra, hogy nyissak az új ismeretek felé. Ennek kapcsán végeztem el az IWI Sportakadémián a Korrektív és Sportrehabillitációs tréner képzést.

 

Jelenleg SMR órát tarok heti két alkalommal a Szegi Fitneszben. Az órám célja az önmasszázs fontosságára való figyelemfelhívás, izompólya lazítása, izomgörcsök oldása, illetve stresszoldás. Az SMR henger szakszerű használatának a megtanulása, akár a későbbiekben otthoni alkalmazása is. Ezáltal nagyobb eséllyel előzhetjük meg az esetleges sérüléseket, teszünk a szöveteink rugalmasságáért, és oldjuk a belső feszültséget. Az SMR hengerezés mindenkinek kortól és nemtől függetlenül ajánlott. számos jótékony hatással bíró eszköz.”

 

Morvai Anna:

  • Kedd 16:30-17:30
  • Péntek 16:30-17:30