Hétfő - Péntek

06:00 - 22:00

Szombat

07:00 - 22:00

Vasárnap

07:00 - 22:00

Címünk: 6723 Szeged, József Attila sgt. 115

Szolárium

CHOCOLATE BROWN 0.3 – AZ IGAZI CSOKICSŐ®

Megérkezett az egészséges csoki barnulás hivatalosan is elismert 0.3W/m² változata. A Chocolate Brown 0.3 termékcsalád a legszigorúbb európai szabályoknak is megfelel. Sokan, akik eddig előítéletekkel fogadták a csoki hatást most végleg megnyugodhatnak! A 0.3W/m² összes felületi sugárzást eredményező Csokicső® a legszigorúbb szabályoknak is megfelel. A hazánkban egyetlen és utánozhatatlan barnító hatással rendelkező szolárium csövének titka, egy speciális technológiai fejlesztés eredménye. Ez a technológia kizárólag a csoki csövekben található meg, egyedivé téve ezzel a kiemelkedő csoki hatást. A 0.3 EU kategóriájú lámpák csúcsa, a 20 perces napozó idő helyett már 12 perc alatt mogyoróbarna színt eredményez. A különleges fejlesztés majd négy hónapos folyamatos munka és tesztelés eredménye. A tesztelések során már az első alkalom után látható volt a különbség (ugyanazon időegység alatt) egy hagyományos és egy csoki 0.3 cső barnítási hatása között. A 0.3 Csokicső® jellegzetesen napbarnított, természetes, mélybarna színt eredményezett. A harmadik alkalom után rendkívül látványos különbség alakult ki.

Minden idők leghatékonyabb szolárium csöve, a Chocolate Brown, tökéletes mogyoró-, majd csoki barna bőrszínt kölcsönöz bőrének. A nap barnításához hasonlító barnító erő természetes, csak a napozásra jellemző színt eredményezi, mindezt ellenőrzött biztonságos napozás keretében.

A „fehér”, világos bőrű tesztalanyok, eddig elérhetetlennek minősülő, valódi tengerparti barnaságot értek el a legkisebb fokozatú leégés veszélye nélkül! Mivel a csoki csövekről eddig is jól tudtuk, hogy nem tartoznak az égetős csövek kategóriájába, most a mérnökök egészségügyi szempontból támadhatatlan eredményre tettek szert.

Szoláriumban eddig nem ismert barnító erő, már 6 perc után is gyönyörű mélybarna színt eredményez a bőrön! Páratlan barnító erő leégés nélkül, egészségesen! A bőrpír elkerüléséhez minden esetben csökkentse a napozóidőt

A Chocolate Brown csoki cső® rendeltetésszerű használata mindenki számára biztonságos és egészséges! Megfelelő mennyiségű használatnak számos biopozitív hatása van, de nagyon fontos tudnotok, hogy az ésszerű használatot be kell tartani! Mert, bár ez ideig semmilyen negatív hatást senki nem tapasztalt szeretnénk, hogy ez így is maradjon.